רוטב מושלם לפסטה

25 דקות

קַל

4 מנות

כמה שזה פשוט !
ככה זה טעים !
רוטב איטלקי מושלם לפסטה באווירת איטליה, תתכוננו לטרוף את כל הסיר

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
8כפות שמן זית
7 שיני שום שלמים
2חבילות פטריות שמפניון טריות
1 בצל גדול
200גרם תרד לא חובה
מלח ופלפל גס
1חבילת ערמונים
500גרם שמנת מתוקה 38%
1/2כפית אגוז מוסקט
1כפית גרידת לימון
פרמז'ן בנדיבות
לקישוט
פרמז'ן בנדיבות

הוראות

1.

במחבת לשים את שמן הזית

לחכות שיתחמם
בוצע
2.

לאחר שהשמן התחמם נוסיף את שיני השום

חשוב להוסיף אותן טריות , לחכות מעט שיהיו מטוגנות מבחוץ ( אך חשוב מאוד שלא ישרפו ) המטרה שיתרככו מבפנים ומבחוץ יהיו קריספיות
בוצע
3.

לחתוך את הבצל לרצועות דקות ולהוסיף אותו

בוצע
4.

לאחר שהבצל מזהיב נוסיף את הפטריות

יש לטגן את הפטריות במשך 5-7 דקות עד שהן מתכווצות ונהיות מלאות בנוזלים
בוצע
5.

להוסיף את הערמונים השלמים

בוצע
6.

לתבל את הכל במלח ופלפל גס

בוצע
7.

להוסיף את השמנת המתוקה

בוצע
8.

לתבל את הכל בגרידת לימון ואגוז מוסקט

בוצע
9.

להוסיף פרמז'ן בנדיבות

בכל פעם להוסיף פרמז'ן ולערבב עד שנהיה רוטב סמיך יותר ויותר
בוצע
10.

לערבב ולהשאיר על אש קטנה למשך 10 דקות

בוצע
11.

להוסיף את הפסטה הרצויה

אני הוספתי טורטליני פטריות
בוצע
12.

לקשט בפרמז'ן

בוצע

Notes

אפשר להוסיף למתכון יין לבן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *