נודלס חמאת בוטנים קרמי ומשוגע

אוקי אז תנו לי לשתף אתכם במשהו,

פעם אני ודניאל ( הבן זוג שלי ) הלכנו למסעדה אסיאתית, אני ממש אוהבת אוכל אסיאתי ותמיד אוהבת לנסות דברים חדשים.

הייתה מנה בתפריט שנקראת ” צ’יקן סאטה ” עם חמאת בוטנים ולא ידעתי אם אני אוהב את השילוב של חמאת בוטנים באוכל אבל החלטנו לנסות.

תקשיבו!

מאז היום הזה חזרתי הביתה ושחזרתי את המתכון מהראש, ויצא לי בול אם לא יותר טעים ( איך אני מרימה לעצמי אה ? )

זאת מנה קבועה שלי ושל דניאל בבית ורק מלהסתכל על תמונה הוא כבר מבקש שוב פעם שאכין,

אז יאללה – הגיע הזמן שגם לכם יהיה את המאכל הזה בבית, וזהירות.. זה ממכר!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
500 גרם פסטה
שמן זית בנדיבות
1 כפית ג'ינג'ר
3-4 שיני שום כתוש
0.5 כרוב בינוני
250 גרם ברוקולי
0.5 קילו חזה עוף
בצל ירוק בנדיבות
לרוטב המושלם
440 מ"ל קרם קוקוס
3-4 כפות חמאת בוטנים טבעית כפות בהיריון
2 כפות רוטב סויה
1.5 כפות סוכר
צ'ילי חריף לפי טעם

הוראות

1.

במחבת לטגן חזה עוף לרצועות ולהוציא לצלחת

לטגן את החזה עוף עד שהוא משחים
בוצע
2.

באותה המחבת לטגן את הג'ינג'ר, השום הכתוש והבצל

עד שהבצל מזהיב
בוצע
3.

להוסיף את הכרוב ולטגן עוד 2 דקות עד שהוא מתכווץ

בוצע
4.

להוסיף את הברוקולי ולערבב יחד את הכל למשך 3-4 דקות

בוצע
5.

להוסיף את החזה עוף ממקודם ולערבב

בוצע
6.

להוסיף את אטריות הנודלס

בוצע
7.

להכנת הרוטב בקערה נפרדת נשים את כלל המרכיבים

קרם הקוקוס, חמאת בוטנים, סויה , צ'ילי חריף והסוכר
בוצע
8.

נערבב היטב ונשפוך לנודלס שבסיר \ מחבת

בוצע
9.

וזהו! לערבב היטב כשכל הרוטב ייטמע וייספג באטריות ולהוסיף מעל בצל ירוק

בוצע
10.

להוסיף לצלחת, לפזר בצל ירוק נוסף, צ'ילי חריף ולטרוף!!

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *