פיצה נתן

שעה אחת

בינוני

6 פיצות

טוב אז מכירים את זה שיש לכם מישהו בעבודה שכל היום מזמין אוכל ואתם בטוחים שאין לו שום מושג בלהכין אחד כזה?
אז היה לי אחד כזה בעבודה, יום אחד הוא התפטר וביום הזה הוא החליט להביא פיצות ביתיות שהכין בבית,
הוא חילק את זה בין כולם שווה בשווה ואני רדפתי אחריו במסדרון שיביא לי עוד ועוד ועוד……
אז אתם בטח יודעים את המשך הסיפור נכון?
השגתי לנו את המתכון 😜 וזאת הפיצה הכי טעימה שאכלתי!
אז לפיצה קוראים- פיצה נתן. על שם הבחור שעזב אבל השאיר טעם של פיצה !!!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
1קילו קמח
1כף שמרים יבשים
2כפות סוכר
1כף מלח
1כף שמן זית
2חבילות עגבניות מרוסקות
2כפות רסק עגבניות
1כפית בזיליקום קצוץ דק
1כפית אורגנו יבש
1כפית סוכר
3.7כוסות מים
מלח ופלפל לפי טעם
גבינות מעל
צהובה מגורדת
מוצרלה מגורדת
גליל עזים
גאודה

הוראות

1.

בקערת מיקסר לשים את כל הקמח ולהוסיף 2.7 כוסות מים

חשוב שהמים יהיו מהברז! שלא יהיו קרים להוסיף בהדרגתיות ולא בבת אחת
בוצע
2.

להוסיף את השמרים היבשים

בוצע
3.

להוסיף את הסוכר

בוצע
4.

לחכות שהבצק יתאחד לגוש אחד

להוסיף את המלח והשמן זית
בוצע
5.

לכסות במגבת למשך שעה

הבצק אמור להכפיל את הנפח שלו
בוצע
6.

אחרי שעה נוציא מהבצק את האוויר בעזרת תפיחה

נחלק ל6 עיגולים שווים, אני שקלתי אבל אתם לא חייבים (יצא לי 270 לכל כדור )
בוצע
7.

לכסות שוב במשך שעה

(תאמינו לי, זה שווה את זה! )
בוצע
8.

לאחר שעה לרדד את הכדור לעיגול , אפשר גם לריבוע

לעגל את הפינות
בוצע
9.

עכשיו נכין את הרוטב :)

בסיר בינוני לשים שמן זית עם שום כתוש
בוצע
10.

להוסיף 2 חבילות עגבניות מרוסקות

בוצע
11.

להוסיף 2 כפות רסק עגבניות

בוצע
12.

להוסיף כוס מים קרים

בוצע
13.

לערבב ולהוסיף את כל התבלינים

המלח הגס , הבזיליקום הטרי, אורגנו, פלפל גס והסוכר
להרתיח ל20 דקות על אש קטנה ולכסות (לא חובה אבל מאחד את הטעמים עוד יותר)
בוצע
14.

למלא את הבצק שלנו ברוטב מעל, להוסיף גבינות ויאלה לתנור!

אני השתמשתי בגבינות ממש טובות אבל אפשר לשים רק צהובה מגורדת (זה גם טעים)
בוצע
15.

הסוד האמיתי הוא לשים את התנור על הכי הכי גבוה שאפשר גם למטה וגם למעלה - מראש !!

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *