עוגת תותים מושלמת

חצי שעה

בינוני

עוגה אחת

מאז שאני ילדה קטנה העוגה האהובה עליי היא עוגת תותים,

אז למה שלא נכין אחת כזאת ?

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
4 ביצים
1כוס סוכר
1/2כוס שמן
1כפית תמצית וניל
1כוס קמח תופח
1/2קילו תותים
1 פודינג וניל
500מל שמנת מתוקה
3/4כוס חלב
2כפות סוכר
1כפית אבקת סוכר
1חבילת ג׳ילי תות

הוראות

1.

לטורט

1.להקציף את החלבונים במהירות גבוהה ולהוסיף סוכר בהדרגה עד קבלת קצף יציב 2. בקערה נפרדת לערבב את החלמונים עם שמן ותמצית הוניל 3. מנמיכים את המהירות ומוסיפים את החלמונים 4.מוסיפים את הקמח בהדרגה ומערבבים בתנועה מתקפלת 5. לשמן את תבנית ההגשה 6.לשפוך את הבלילה לתבנית ולהכניס לתנור למשך חצי שעה בחום של 180 מעלות
בוצע
2.

לקצפת

בקערת מיקסר לשים את הפודינג וניל,שמנת מתוקה,חלב והסוכר ולערבב על מהירות גבוהה עד קבלת קצפת יציבה
בוצע
3.

לתותים

1.להשרות בקערה עם 5 כפות סוכר במשך 3 שעות במקרר 2.להפריד את הפירות מן הסירופ ולהוסיף כוס מים רותחים ואבקת סוכר
בוצע
4.

הרכבת העוגה

1.להרטיב את הטורט בסירופ שנוצר עם המים והאבקת סוכר ולפזר את מחצית מהפירות שהשרנו 2.למרוח את הקצפת שהכנו מעל וליישר 3.להוסיף את הפירות מעל 4. להכין את הג׳ילי לפי הוראות היצרן ולשפוך בעזרת כף להכניס לקירור כמה שעות
בוצע
5.

בתאבון!

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *