בראוניז אגדי

15 דקות

קַל

תבנית בינונית

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
200גרם שוקולד מריר
200גרם חמאה
1/4כוס סוכר
3 ביצים
1/4כוס סוכר
1/2כוס קורנפלור
סירופ מעל ( לא חובה )
1כף נוטלה
1/4כוס חלב

הוראות

1.

בקערה גדולה לשים את השוקולד והחמאה

לחמם את הכל במיקרו בפולסים קצרים עד שנמס לגמרי
בוצע
2.

לערבב ולהוסיף את הסוכר

בוצע
3.

לערבב ביצים בקערה נפרדת

ולהוסיף לאט לקערת השוקולד (לערבב תוך כדי ולאט על מנת שהביצים לא יתבשלו)
בוצע
4.

להוסיף קורנפלור

בוצע
5.

לערבב את הכל

והבלילה מוכנה!
בוצע
6.

להעביר לתבנית מרובעת ולהוסיף תוספת

אני הוספתי חמאת בוטנים
בוצע
7.

לסירופ מעל

בכוס נפרדת לשים את הנוטלה והחלב לחרוץ חורים בבראוניז המוכן ולשפוך מעל
בוצע
8.

לשפוך את הסירופ מעל

בוצע
9.

להכניס למקרר עד שמתקרר ממש

בערך שעה
בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *