חצ’פורי לעצלנים

ציפור קטנה לחשה לי שאתם הכי אוהבים את המתכונים הקלים שלי.

אלו שלוקח 2 דקות להכין, אז נחשו על מה עליתי? חצ׳פורי לעצלנים!

במקום להכין בצק וגבינות מיוחדות, קחו פיתה, גבינה צהובה וביצה, ויש לכם ארוחת ערב מטורפת!
נו, אז אתם רצים לגמור את החמץ של הבית?

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
1 פיתה פיתה אחת לכל אחד
2 כפות שמן זית
1 שן שום כתוש
2 פרוסות גבינה צהובה
1 ביצה
מלח ופלפל
לקרוטונים
2 כפות שמן זית
1 כפית גבינה בולגרית
תבלין צ'ילי חריף
1/4 כפית פסטו

הוראות

1.

בתבנית עם נייר אפייה להניח את הפיתה

לחתוך באמצע ( אפשר להעזר בכוס ) את הפיתה ולהוציא את העיגול שנוצר ( לשמור אותו בצד! )
בוצע
2.

בקערה נפרדת לערבב את השום עם השמן זית

בוצע
3.

למרוח על הפיתה מבחוץ ומבפנים

בוצע
4.

להוסיף רצועות של גבינה צהובה אל תוך הפיתה בצדדים

בוצע
5.

ובאמצע לשים את הביצה

בוצע
6.

להוסיף מעל מלח ופלפל

בוצע
7.

את החלק ששמרנו מהפיתה נהפוך לקרוטונים

לשים שמן זית, גבינה בולגרית, צ'ילי חריף ופסטו ונמרח מעל
נכניס לתנור על 200 מעלות ל10-15 דקות
בוצע
8.

ומוכן! בתאבון

בוצע
9.

לגרד מעל עוד בולגרית באהבה ולטרוף את הכל

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *